Móri Polgárőrség Honlapja

MENÜ

Polgárőr Toborzás!

Sokan próbálnak segíteni a bajba jutott embereken, mi a támogatásnak ezt a formáját választottuk.
Szeretnénk bemutatni a polgárőrség mindennapi munkáját.
Rendezvényeken mindig komoly elszántsággal és fegyelemmel vigyázunk a lakosság biztonságára értékeire.
Nappal és éjszaka is fáradhatatlanul segítjük a rendőrség munkáját.
Árvíz idején lankadatlanul pakoljuk a homokzsákokat, mentjük a családokat,kisállataikat.
Hóakadály esetén autóval mentettünk az utakon ragadt autósoknak forró teát, zsíros kenyeret, takarókat vittünk.
Óvjuk a gyermekek közlekedés biztonságát óvodák, iskolák környékén.
Kiépítettünk S.O.S telefon hálózatot, mely az idősebb hozzátartozóink életét mentheti meg és állandóan a nap 24 órájában működik.
A tavalyi évtől adományokat is gyűjtünk, mellyel a móri gyerekeken és családokon segítünk.
A polgárőrök INGYEN végzik a munkájukat teljes elhivatottsággal!
Hogy miért?
Mert mi így tudunk és akarunk segíteni embertársainkon, mert a móri emberekkel együtt élünk, érzünk és lélegzünk.
Tegyél te is egy jobb biztonságosabb élhetőbb városért.

ÁLLJ KÖZÉNK!!

Feltételek:
- betöltött 14.életév
- büntetlen előélet
- évi 1000Ft-os tagdíj vállalása.
Bővebb információ:
Rideg Ferenc elnök helyettes: 06-30-621-4891

 

Hírek

 • Móri Bornapok /késelés/
  2016-10-01 00:00:00

  A Móri Bornapokon történt egy dulakodás,mely kés használatával ért véget.A Polgárőrség tagjai észlelték,hogy a földön fekszik a sértett és kés által okozott sérüléseket szenvedett.

  A Rendőrség gyorsan  kiérkezett és megkezdtük az adatok begyűjtését.A helyszínen tartózkodó tanúk pontos leírást adtak,így a vélhető elkövető keresésére indultunk.

  A Móri Polgárőrség két tagjának /Hegedűsné Papdi Éva,Czulák János/ sikerült  nagyon gyorsan megtalálni a fiatal embert és további intézkedés céljából átadták a Móri Rendőrkapitányság helyszínen lévő szolgálatot teljesítő Rendőreiknek.

   

 • Vértes Tábor
  2015-08-23 00:00:00

  Polgárőrségünk szervezésében a Móri,az Abai és a Csóri Polgárőrökkel csapatépítő tréningen vettünk részt a Vértes Táborban.Csodálatos erdei környezetben kovácsolódott össze a csapat,szövődtek új barátságok.A szállás és a környezet kifogástalan volt köszönhető ez Varga József gondnok úrnak is.Megismerhettük a családtagokat is,akik támogatják polgárőreinket munkájukban.Kipihenten,újult erővel állhatunk neki a közbiztonság megóvásához.Köszönjük minden polgárőrnek és családtagjaiknak a részvételt. 

 • Látogatók Polgárőrségünkön
  2015-08-07 18:40:02

  A mai napon ellátogattak Polgárőrségünkre az Isztiméri Általános Iskola nyári táborban lévő diákjai.Nagy örömünkre szolgált a nevelők megkeresése,miszerint szeretnék,ha a gyermekek megismerkednének a Polgárőrök munkájával.Müllner Tibor elnök mesélte el a gyerekeknek mivel foglalkozunk,miért lettünk polgárőrök és elmesélt egy pár eseményt,ami velünk történt.A gyerekek nagy érdeklőséssel  figyelték Tibi bácsit,miközben kicsit megpihentek nálunk a nagy nyári melegben.A táborozó gyerekeknek Tradler Zsuzsanna polgárőr megmutatta a Polgárőrség autóját,melybe bele is ülhettek.A véletlen folytán tanúi lehettek annak,milyen ha élesben dolgoznak a Polgárőrök.Egy kamion leszakította a telefon vezetéket a Kórház utcában és kettétört két oszlopot,melyből az egyik kidőlt az úttestre.A gyerekek elbúcsúztak tőlünk ,mert következő úticéljuk a móri Szent György Egyetemi Oktató Kórház volt.

 • Gólya Road Show
  2015-07-08 20:55:21

  A hőség ellenére sok gyermek és felnőtt kísérte figyelemmel, ahogy - a ProVértes Alapítvány, az MME, az EON, a móri Rendőrkapitányság, és a móri Polgárőrség munkatársainak segítő közreműködése mellett - a fiókák közül kiválasztásra került Cseresznye, a jeladós gólyánk. Miközben Cseresznyére a jeladó felhelyezése történt, a jelenlévők végignézhették a gólyák gyűrűzését, előadást hallgattak a gólyákkal kapcsolatos érdekességekről, továbbá a gyerekek alkalomhoz kapcsolódó foglalkozáson vettek részt.

 • Együtt a Család Közbiztonságért
  2015-06-06 19:45:08

  Családi napunkon a gyermekek tudását mértük fel mennyire tájékozottak a Polgárőrség munkájával kapcsolatban.Ügyességi játékokkal,színes programokkal tettük érdekesebbé számukra rendezvényünket.Családi Nap

 • Móri Karika
  2015-05-30 21:06:20

  A 9. Móri Karika Jótékonysági Kerékpáros körtúrán ismét nagy számmal voltak résztvevők.Polgárőreink a versenyzők biztonságára ügyelve utat zártak.

 • Iroda Átadás
  2015-05-21 17:17:08

  2015.Május 21-én ünnepélyes keretek között adták át az új Autóbusz Pályaudvart és ezzel egyidőben vehettük át új Polgárőr Irodánk kulcsait.Szeretnénk köszönetet mondani Fenyves Péter Polgármester Úrnak,dr.Pálla József Jegyző Úrnak,Törő Gábor Országgyűlési Képviselő Úrnak valamint a Móri Önkormányzat Képviselő Testületének,az Önkormányzat Városfejlesztési Irodájának és a Móri Polgárőrség teljes állományának.Iroda Átadás

 • Tűzoltók napja
  2015-05-02 17:05:51

  Május 2-án rendezték meg a megyei Mentő-Rendőr-Tűzoltó napot.Az érdeklődő lakosság számára a balesetmentes programokat és a rendezvény szervezők által lezárt területeket biztosítottuk.Tűzoltó Nap

 • Ezerjó Félmaraton
  2015-04-26 16:51:25

  A Móri Ezerjó Félmaraton idén 2. alkalommal került megrendezésre.Természetesen Polgárőreink is segítettek a verseny balesetmentes lebonyolításában.Utat zártunk és szurkoltunk a versenyzőknek.Félmaraton

 • Március 15.
  2015-03-15 16:33:05

  Március 15-én megemlékeztünk az 1848/49-es forradalom és szabadságharcról,emellett segítettünk az ünnepség probléma mentes lebonyolításában.Március 15.

 • Túlméretes szállítmány
  2015-03-03 16:42:40

  Mór városán keresztül haladó Túlméretes Szállítmány biztonságos közlekedésében nyújtottunk segítséget.Túlméretes Szállítmány

 • Karácsonyi Adományozás
  2014-12-21 00:00:00

  A Móri Polgárőrség tagjai 2014. december 21-én halmozottan hátrányos helyzetű családokhoz vittek ajándékcsomagokat.Az adományozást több hónapos előkészület előzte meg.A csomagokat személyesen állítottuk össze.A gyermekekhez házhoz mentek  a Télapók Krampuszaikkal.Mindannyiunknak csodálatos érzés volt látni a boldog kis arcocskákat.107 családhoz sikerült eljuttani az adományokat.30 doboz édességet,3 kg szaloncukrot,száraz élelmiszereket és 15 zsák játékot.Külön köszönet Csór Város Polgárőr Egyesületének és az Abai Polgárőr Egyesületnek a segítség nyújtáshoz.Télapó

Asztali nézet